header image
начало arrow Kolpa

 

Фирма Kolpa  е със седалище в южната част на Словения.
Централната локация на фирмата в Европа позволява тя ефективно и бързо да откликва на нуждите на европейския пазар.
Kolpa e водещ производител на обзавеждане за баня в Централна и Югоизточна Европа.
Фирмата има дългогодишна практика в производството на Kolpa сан - висок клас обзавеждане за баня и композитният материали Kerrock.
Kerrock e от групата на висококачествените плочи с  минерален произход, които дават неограничени възможности на дизайнери, архитекти и проектанти.
Kerrock е с гладка, матова и хомогенна, в Uni цвят, както и в гранит и мозайка ефект.
Kerrock съчетава твърдост от естествен камък и красотата на керамиката, като за особено отличава с издръжливост, променливостта на цвят и безкрайни възможности за оформяне и използване.

Kolpa разработиха нова серия 5 от цветове kerrock Lumino с по-голяма прозрачност; серията Lumino, която дава нови творчески възможности.

   

 

< назад                                                                                                       http://www.kerrock.com/ 

 

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ.....

Червено - Цветът на огъня.Действа стимулиращо върху тялото и духа.Въздейства на двигателните функции и повишава апетита.Подходящ за помещения за хранене и дневни.
Неподходящ за стаи за почивка.
ЧЕРВЕНО

Синьо - Цветът на небето.Придава студена атмосфера, простор и действа успокоително.Спомага за оптическо разширяване на тесни помещения или с ниски тавани.Подходящ също за спални помещения.
СИНЬО

 

Кафяво - Усещане на близост да земя и дърво.Подходящ за всички помещения.Постига една натурална, пасторална и уютна атмосфера.
КАФЯВО