header image
начало arrow консултации

Консултации

Висококвалифицираните специалисти на ПРОДИЗ са в състояние да решат вашите проблеми, свързани с избора и използването на един или друг мебелен или архитектурен обков, както и приложението на останалите материали, които предлага.
Вие може да разчитате на професионална консултация.
Нашите идеи и предложения са продукт на непрекъснатия контакт и обмяна на информация с многобройните ни клиенти – проектанти, дизайнери, архитекти, фирми производители на мебели, строителни фирми, както и на направени многобройни научни изследвания. Структурата на фирмата позволява бързо да се отговори на нуждите и желанията на всеки клиент. Този метод на работа гарантира на компанията успех при продажбата на голямата гама от продукти.

 

 

 

 

 

 

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ....

Как да подредим лесно гардероба си!

За да подредите лесно и бързо закачалките в гардероба си, имайте предвид следното:·          За дълги дрехи, като манта и палта например, по дължина на лоста ви трябва място от 40 до 80 mm за всяко и височина от 1500 mmНашето предложение за дължината на лост в този случай е минимум 600 mm·          Ризи и блузи по дължина на лоста се нуждаят от 20 до 40 mm всяко, леки летни якета от 40 до 60 mm и зимни якета от 60 до 80 mm. Необходимата височина на обема е 1000 mmНашето предложение за дължината на лост в този случай е 1000 mm·  За панталони, поли и костюми ще е добре да предвидите по 40 mm  за всяко както и височина от 800 mm..Нашето предложение за дължината на лост в този случай е 1000 mm