header image
начало arrow логистика

Логистика 

ИЗКУСТВОТО ДА БЪДЕШ В ТОЧНОТО ВРЕМЕ НА ТОЧНОТО МЯСТО

Клиентите изискват все по-бърза и по-точна доставка на необходимите им стоки. Това кара фирма ПРОДИЗ да развива своята инфраструктура и да бъде достатъчно гъвкава и експедитивна. От централния склад на фирмата или от нейните дистрибутори желаната стока може да достигне до вас чрез директна доставка, куриерска служба или автомобилен транспорт.ЕДИН ДОСТАВЧИК ЗА ЦЯЛАТА ГАМА МЕБЕЛЕН И АРХИТЕКТУРЕН ОБКОВ

Дистрибуторската мрежа на ПРОДИЗ покрива 12 града в България. Предлага над 7000 артикула - материали за мебелното производство, архитектурен обков и аксесоари за интериора. Клиенти на ПРОДИЗ са над 5000 фирми в мебелния и строителния бранш. 

 

 

 

 

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ.....

Червено - Цветът на огъня.Действа стимулиращо върху тялото и духа.Въздейства на двигателните функции и повишава апетита.Подходящ за помещения за хранене и дневни.
Неподходящ за стаи за почивка.
ЧЕРВЕНО

Синьо - Цветът на небето.Придава студена атмосфера, простор и действа успокоително.Спомага за оптическо разширяване на тесни помещения или с ниски тавани.Подходящ също за спални помещения.
СИНЬО

 

Кафяво - Усещане на близост да земя и дърво.Подходящ за всички помещения.Постига една натурална, пасторална и уютна атмосфера.
КАФЯВО