header image
начало arrow архитектурен обков

Архитектурен обков 

Архитектурният обков от HÄFELE винаги е предпоставка за добри бизнес отношения. Ето защо каталозите с архитектурен обков ще бъдат незаменимо помагало за вас. Ще бъдете вдъхновени от цветните снимки, описания, детайлни размери и технически чертежи както на най-използвания обков, така и на по-непознатия. Това ще ви даде ценни съвети и идеи.
Когато се стигне до детайлите, архитектурният обков може да стане сложна тема. Ето защо много инженери и архитекти се обръщат към нас.
За всяка необходима ви информация или специални запитвания ние винаги сме готови да ви помогнем.

Разгледайте каталога тук 

 

 

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ....

Как да подредим лесно гардероба си!

За да подредите лесно и бързо закачалките в гардероба си, имайте предвид следното:·          За дълги дрехи, като манта и палта например, по дължина на лоста ви трябва място от 40 до 80 mm за всяко и височина от 1500 mmНашето предложение за дължината на лост в този случай е минимум 600 mm·          Ризи и блузи по дължина на лоста се нуждаят от 20 до 40 mm всяко, леки летни якета от 40 до 60 mm и зимни якета от 60 до 80 mm. Необходимата височина на обема е 1000 mmНашето предложение за дължината на лост в този случай е 1000 mm·  За панталони, поли и костюми ще е добре да предвидите по 40 mm  за всяко както и височина от 800 mm..Нашето предложение за дължината на лост в този случай е 1000 mm