header image
начало arrow новини

Новини 

  CAD базата данни на Häfele се разширява

"Tecservice CAD" базата данни на Häfele се обнови с нови 7000 елемента. Така вече са достъпни за сваляне онлайн 17 000 артикула.
На разположение са не само артикули от мебелния обков като MINIFIX, MOOVIT, SMOOSO, Variant C и други, но и архитектурен обков.
Сред "новодошлите" са предимно обков за вътрешни и външни врати като серията StarTec - обков за дървени и стъклени врати, брави, уплътнения и механизмите за плъзгащи врати Slido Design.
Изтегли безплатно и без регистрация!
Конструктивните чертежи могат да бъдат изтеглени и трансферирани директно във вашата програма за чертаене.
Новите функции и лесната работа помагат при работата дори и с нови формати като  3-D PDF и AutoCAD 2011.

На разположение са усъвършенствани възможности за показване на 3D модел.

Влезте тук: Tecservice CAD

 

ОНЛАЙН КОНСУЛТАЦИЯ

Фирма Продиз вече предлага на клиентите и приятелите си услугата онлайн консултация.
Можете да се свържете с нас чрез skype.

skype името ни е:   prodes-sofia
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ....

Как да подредим лесно гардероба си!

За да подредите лесно и бързо закачалките в гардероба си, имайте предвид следното:·          За дълги дрехи, като манта и палта например, по дължина на лоста ви трябва място от 40 до 80 mm за всяко и височина от 1500 mmНашето предложение за дължината на лост в този случай е минимум 600 mm·          Ризи и блузи по дължина на лоста се нуждаят от 20 до 40 mm всяко, леки летни якета от 40 до 60 mm и зимни якета от 60 до 80 mm. Необходимата височина на обема е 1000 mmНашето предложение за дължината на лост в този случай е 1000 mm·  За панталони, поли и костюми ще е добре да предвидите по 40 mm  за всяко както и височина от 800 mm..Нашето предложение за дължината на лост в този случай е 1000 mm