header image
начало arrow The Completе Hafele
Днес каталозите на HÄFELE се използват в над 5000 фирми в България и почти във всички специализирани училища и университети. Те са една уникална възможност на едно място да намерите специализиран мебелен и архитектурен обков, наброяващ над 60 000 отделни продукта.
Каталозите на HÄFELE са лесни за работа. В различните си категории обков те се използват в професионални сфери като: производство, дизайнерски и архитектурни бюра, строителство, търговия. Те станаха средство от първа необходимост и гаранция за успеха на всеки проект.
Ако искате да посетите електронния каталог на фирма
HÄFELE, след като влезете в 
e@sylink  следвайте следните стъпки:
- За да намерите конкретно търсен от вас номер -
въведете номера в посоченото поле и натиснете клавиша Enter


- За да разгледате каталога Мебелен обков, раздел по раздел
кликнете върху посочената дума weiter- За да разгледате каталога Архитектурен обков, раздел по раздел
кликнете върху посочената дума weiter

 

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ.....

Червено - Цветът на огъня.Действа стимулиращо върху тялото и духа.Въздейства на двигателните функции и повишава апетита.Подходящ за помещения за хранене и дневни.
Неподходящ за стаи за почивка.
ЧЕРВЕНО

Синьо - Цветът на небето.Придава студена атмосфера, простор и действа успокоително.Спомага за оптическо разширяване на тесни помещения или с ниски тавани.Подходящ също за спални помещения.
СИНЬО

 

Кафяво - Усещане на близост да земя и дърво.Подходящ за всички помещения.Постига една натурална, пасторална и уютна атмосфера.
КАФЯВО