header image
начало arrow The Completе Hafele
Днес каталозите на HÄFELE се използват в над 5000 фирми в България и почти във всички специализирани училища и университети. Те са една уникална възможност на едно място да намерите специализиран мебелен и архитектурен обков, наброяващ над 60 000 отделни продукта.
Каталозите на HÄFELE са лесни за работа. В различните си категории обков те се използват в професионални сфери като: производство, дизайнерски и архитектурни бюра, строителство, търговия. Те станаха средство от първа необходимост и гаранция за успеха на всеки проект.
Ако искате да посетите електронния каталог на фирма
HÄFELE, след като влезете в 
e@sylink  следвайте следните стъпки:
- За да намерите конкретно търсен от вас номер -
въведете номера в посоченото поле и натиснете клавиша Enter


- За да разгледате каталога Мебелен обков, раздел по раздел
кликнете върху посочената дума weiter- За да разгледате каталога Архитектурен обков, раздел по раздел
кликнете върху посочената дума weiter

 

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ....

Как да подредим лесно гардероба си!

За да подредите лесно и бързо закачалките в гардероба си, имайте предвид следното:·          За дълги дрехи, като манта и палта например, по дължина на лоста ви трябва място от 40 до 80 mm за всяко и височина от 1500 mmНашето предложение за дължината на лост в този случай е минимум 600 mm·          Ризи и блузи по дължина на лоста се нуждаят от 20 до 40 mm всяко, леки летни якета от 40 до 60 mm и зимни якета от 60 до 80 mm. Необходимата височина на обема е 1000 mmНашето предложение за дължината на лост в този случай е 1000 mm·  За панталони, поли и костюми ще е добре да предвидите по 40 mm  за всяко както и височина от 800 mm..Нашето предложение за дължината на лост в този случай е 1000 mm