header image
начало arrow Schock Das OriginalSCHOCK е производител на мивки от композитни материали Silacron и Silgranit от 1984 г. След допълнително оптимизирне на технологията и материалите през 1991 г. е създаден нов продукт, който е патентован като Cristalite®. През 2005 г
. се появи и най-новият композит за производство на мивки CRISTADUR®. Този материал се базира на нанотехнологията, патентована е под името NanoGranite® и дава изключителни свойства на повърхностната структура. Произведените мивки имат редица предимства. Някои от най-съществените са антибактериалност, мекота при допир, лесно почистване, изключителна здравина. 

 

    

 

< назад                                                                                      www.schock.de

 

 

 

 

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ.....

Червено - Цветът на огъня.Действа стимулиращо върху тялото и духа.Въздейства на двигателните функции и повишава апетита.Подходящ за помещения за хранене и дневни.
Неподходящ за стаи за почивка.
ЧЕРВЕНО

Синьо - Цветът на небето.Придава студена атмосфера, простор и действа успокоително.Спомага за оптическо разширяване на тесни помещения или с ниски тавани.Подходящ също за спални помещения.
СИНЬО

 

Кафяво - Усещане на близост да земя и дърво.Подходящ за всички помещения.Постига една натурална, пасторална и уютна атмосфера.
КАФЯВО