header image
начало arrow Follmann&Co


Фирма Follmann & Co. е създадена през 1977 г. и е ориентирана към производството на висококачествени продукти от химическата индустрия с голям спектър на приложение. В областта на мебелната промишленост Follmann & Co. разработва и предлага широка гама от ПВА и стапящи се лепила. Фирмата е дългогодишен производител и доставчик на изходен полимер, който е суровина за много от водещите производители на лепила. Follmann & Co. разработва за първи път еднокомпонентното ПВА лепило с клас на устойчивост D4, както и безцветно ПВА лепило с клас D3. Follmann & Co. произвежда и други продукти като различни специфични мастила за печатане, технически текстил, PVC уплътнители за капачки и др. Водещ производител е и на т. нар. ухаещи мастила.

      

< назад                                                                                   www.follmann.com

 

 

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ.....

Червено - Цветът на огъня.Действа стимулиращо върху тялото и духа.Въздейства на двигателните функции и повишава апетита.Подходящ за помещения за хранене и дневни.
Неподходящ за стаи за почивка.
ЧЕРВЕНО

Синьо - Цветът на небето.Придава студена атмосфера, простор и действа успокоително.Спомага за оптическо разширяване на тесни помещения или с ниски тавани.Подходящ също за спални помещения.
СИНЬО

 

Кафяво - Усещане на близост да земя и дърво.Подходящ за всички помещения.Постига една натурална, пасторална и уютна атмосфера.
КАФЯВО