header image
начало arrow Heinrich König & Co.KG


Фирма König е основана през 1892 г. и има изключително богат опит в производството на различни системи за поправка и реставрация на мебели, продукти от дървесина, пластмаса и метал.König разработва и внедрява непрекъснато нови продукти и е световен лидер в своята област. В гамата са меки и твърди вакси, маркери, лакове и бои, различни инструменти и приспособления. Сравнително малката, но много гъвкава фирма е насочена към иновативност в своята дейност и успява да задоволи разнообразните изисквания на многобройните си клиенти.< назад                                                                                 www.heinrich-koenig.de

 

 

 

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ.....

Червено - Цветът на огъня.Действа стимулиращо върху тялото и духа.Въздейства на двигателните функции и повишава апетита.Подходящ за помещения за хранене и дневни.
Неподходящ за стаи за почивка.
ЧЕРВЕНО

Синьо - Цветът на небето.Придава студена атмосфера, простор и действа успокоително.Спомага за оптическо разширяване на тесни помещения или с ниски тавани.Подходящ също за спални помещения.
СИНЬО

 

Кафяво - Усещане на близост да земя и дърво.Подходящ за всички помещения.Постига една натурална, пасторална и уютна атмосфера.
КАФЯВО