Меню
Меню
Häfele отбелязва своята стогодишнина "С поглед към бъдещето"

02.05.2023 13:50:56

Häfele отбелязва своята стогодишнина "С поглед към бъдещето"

"С поглед към бъдещето" е мотото, с което Häfele посрещат своята стогодишнина, защото за тях е важно не само какво са постигнали до момента, а как ще продължат развитието си. Все пак нека се обърнем за кратко към историята, която прави Häfele световен лидер. 

Започнали като малка железария в Германия, сега Häfele са един от световнитге лидери в областта на мебелния и архитектурния обков. Компанията има клонова мрежа в над 38 града, като разполага не само с магазина, а и дизайн центрове.

През годините Häfele не спира развитието си като главната цел на компанията е да предоставя функционални решения за дома чрез обкова, който предлага. Häfele е иноватор, който решава проблемите на мебелни производители, архитекти и дизайнери, и крайни клиенти.

Един от емблематичните продукти на Häfele е системата за сглобяване MiniFix, която изобретяват и въвеждат на пазара през 1983г. Тази система за сглобяване на мебели прави изцяло революция на световния пазар за мебели. Това не е единственият момент, в който развитието на компанията води до развитие на целия бранш. Заключващата система Dialock, както и осветителната система Loox също са примери за успешно позициониране на иновативни продукти, които променят курса на цялостното производство и пазар. Малко по-късно компанията купува успешно и въвежда осветлението и акустичните панели Nimbus x Rosso. 

Към днеша дата в Häfele може да намерите всичко, което ви е необходимо по пътя към изграждането на вашия дом. Съпътстващите компоненти като каталозите, CAD Data модулът, както и други конфигуратори, които улесняват работата на архитекти и дизайнери са част от причините Häfele да е изключително добър партьор. 

За следващите 100 години, компанията си поставя високи цели, които сме сигурни, че ще изпълни.

За времето, в което сме част от голямото семейство на Häfele можем само да кажем, че с решенията, които марката предлага няма нищо невъзможно. Радваме се, че имаме възможността да предлагаме техните продукти на българския пазар и се гордеем с това партньоство, защото

Без обков мебелите са нищо повече от купчина дъски.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Новини

Новини

Häfele отбелязва своята стогодишнина "С поглед към бъдещето"

Häfele отбелязва своята стогодишнина "С поглед към бъдещето"

"С поглед към бъдещето" е мотото, с което Häfele посрещат своята стогодишнина, защото за тях е важно не само какво са постигнали до момента, а как ще продъ "С поглед към бъдещето" е мотото, с което Häfele посрещат своята стогодишнина, защото за тях е важно не само какво са постигнали до момента, а как ще продъ 2023-05-02T19:29:02+03:00 Häfele отбелязва своята стогодишнина "С поглед към бъдещето"

<p>"С поглед към бъдещето" е мотото, с което&nbsp;H&auml;fele посрещат своята стогодишнина, защото за тях е важно не само какво са постигнали до момента, а как ще продължат развитието си. Все пак нека се обърнем за кратко към историята, която прави&nbsp;H&auml;fele световен лидер.&nbsp;</p> <p>Започнали като малка железария в Германия, сега&nbsp;H&auml;fele&nbsp;са един от световнитге лидери в областта на мебелния и архитектурния обков. Компанията има клонова мрежа в над 38 града, като разполага не само с магазина, а и дизайн центрове.</p> <p>През годините H&auml;fele&nbsp;не спира развитието си като главната цел на компанията е да предоставя функционални решения за дома чрез обкова, който предлага. H&auml;fele е иноватор, който решава проблемите на мебелни производители, архитекти и дизайнери, и крайни клиенти.</p> <p>Един от емблематичните продукти на&nbsp;H&auml;fele е системата за сглобяване MiniFix, която изобретяват и въвеждат на пазара през 1983г. Тази система за сглобяване на мебели прави изцяло революция на световния пазар за мебели. Това не е единственият момент, в който развитието на компанията води до развитие на целия бранш. Заключващата система Dialock, както и осветителната система Loox също са примери за успешно позициониране на иновативни продукти, които променят курса на цялостното производство и пазар. Малко по-късно компанията купува успешно и въвежда осветлението и акустичните панели Nimbus x Rosso.&nbsp;</p> <p>Към днеша дата в&nbsp;H&auml;fele може да намерите всичко, което ви е необходимо по пътя към изграждането на вашия дом. Съпътстващите компоненти като каталозите, CAD Data модулът, както и други конфигуратори, които улесняват работата на архитекти и дизайнери са част от причините H&auml;fele да е изключително добър партьор.&nbsp;</p> <p>За следващите 100 години, компанията си поставя високи цели, които сме сигурни, че ще изпълни.</p> <p></p> <p>За времето, в което сме част от голямото семейство на&nbsp;<span>H&auml;fele можем само да кажем, че с решенията, които марката предлага няма нищо невъзможно. Радваме се, че имаме възможността да предлагаме техните продукти на българския пазар и се гордеем с това партньоство, защото </span></p> <blockquote> <p><strong>Без обков мебелите са нищо повече от купчина дъски.</strong></p> <p></p> <p></p> </blockquote> <p></p>

,
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки