Меню
Меню
Живей активно. Комбинирай смело

16.03.2023 15:46:45

Живей активно. Комбинирай смело

Интериорите за работни пространства се промениха коренно в последното десетилетие. От строго делови, сега в офисите се даде път на креативното, разчупеното, модерното. Важно за работните пространства е осветлението, ергономията, зоните за почивка, хранене, развлечения. Истината е, че вбъдеще офисите ще се променят още повече, тъй като непрекъснато се правят проучвания относно това как влияе атмосферата и работната среда върху работата и съответно резултатите на екипа и на цялата компания. 

В тази статия ви представяме два от най-важните компонента в изграждането на един офис - бюро и стол

Основата за бюро е от HÄFELE - тя е електрически регулируема с дистанционно, което се монтира свободно под плота, върху плота, върху канта ако плотът е по-дебел. Клиентът има свободата да избира и регулира височината спрямо нуждите си като тя варира от 683 мм в най-ниската си точка, до 1183 мм в най-високата си точка. Това позволява използването на бюрото, дори ако решите да поработите прави, за да смените позицията си. Продължителното седене води до заседнал начин на живот, болки в кръста и много други вреди върху човешкия организъм. 

В ПРОДИЗ използваме тези основи за бюро в комбинация с HPL плотове на марката Abet Laminati от серията Polaris. В нашия шоурум можете да видите различните цветови варианти на основи и плотове, и да направите своята комбинация. 

Друг любим артикул от асортимента на HÄFELE е столчето за активно седене. То позволява движение дори в седнало положение, като предотвратява болките причинени от неправилна стойка. 

Ползите от активното седене се взима все повече предвид в дизайна основно на офис мебелите и това прави комбинацията от нашите предложения изключително подходящи за един по-здравословен начин на живот. 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

ФУНКЦИОНАЛНИ РЕШЕНИЯ

ФУНКЦИОНАЛНИ РЕШЕНИЯ

Живей активно. Комбинирай смело

Комфорт в офиса

Интериорите за работни пространства се промениха коренно в последното десетилетие. От строго делови, сега в офисите се даде път на креативното, разчупеното Интериорите за работни пространства се промениха коренно в последното десетилетие. От строго делови, сега в офисите се даде път на креативното, разчупеното 2023-04-06T11:05:50+03:00 Живей активно. Комбинирай смело

<p>Интериорите за работни пространства се промениха коренно в последното десетилетие. От строго делови, сега в офисите се даде път на креативното, разчупеното, модерното. Важно за работните пространства е осветлението, ергономията, зоните за почивка, хранене, развлечения. Истината е, че вбъдеще офисите ще се променят още повече, тъй като непрекъснато се правят проучвания относно това как влияе атмосферата и работната среда върху работата и съответно резултатите на екипа и на цялата компания.&nbsp;</p> <p>В тази статия ви представяме два от най-важните компонента в изграждането на един офис - <strong><a href="https://prodes.bg/product/elektricheski-reguliruema-osnova-za-byuro-te301-cherna">бюро</a></strong> и <strong><a href="https://prodes.bg/product/multifunkcionalen-stol">стол</a></strong>.&nbsp;<br /><br /><strong><a href="https://prodes.bg/product/elektricheski-reguliruema-osnova-za-byuro-te301-cherna">Основата за бюро е от H&Auml;FELE</a></strong> - тя е електрически регулируема с дистанционно, което се монтира свободно под плота, върху плота, върху канта ако плотът е по-дебел. Клиентът има свободата да избира и регулира височината спрямо нуждите си като тя варира от 683 мм в най-ниската си точка, до 1183 мм в най-високата си точка. Това позволява използването на бюрото, дори ако решите да поработите прави, за да смените позицията си. Продължителното седене води до заседнал начин на живот, болки в кръста и много други вреди върху човешкия организъм.&nbsp;<br /><br /></p> <p>В ПРОДИЗ използваме тези <strong><a href="https://prodes.bg/product/elektricheski-reguliruema-osnova-za-byuro-te301-cherna">основи за бюро</a></strong> в комбинация с<strong><a href="https://prodes.bg/page/abet-laminati"> HPL плотове на марката Abet Laminati</a></strong> от серията Polaris. В нашия шоурум можете да видите различните цветови варианти на основи и плотове, и да направите своята комбинация.&nbsp;</p> <p>Друг любим артикул от асортимента на H&Auml;FELE е <strong><a href="https://prodes.bg/product/multifunkcionalen-stol">столчето за активно седене</a></strong>. То позволява движение дори в седнало положение, като предотвратява болките причинени от неправилна стойка.&nbsp;</p> <p>Ползите от активното седене се взима все повече предвид в дизайна основно на офис мебелите и това прави комбинацията от нашите предложения изключително подходящи за един по-здравословен начин на живот.&nbsp;</p>

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки