Меню
Меню
LIGHT IS LIFE!

16.11.2022 16:04:23

LIGHT IS LIFE!

Радваме се, че успяхме да направим събитие, което да ни накара да се замислим, 

че…

 

СВЕТЛИНАТА НАИСТИНА Е ЖИВОТ! 

 

Хората прекарваме около 90% от времето си в среда с изкуствена светлина. Тя влияе на зрението, емоциите, продуктивността и настроението ни. Безспорно, когато става въпрос за умни решения, нашите партньори от HÄFELE са експерти. Това е и причината вече дълги години да работим с тях и да предлагаме на българския потребител не само продукт, а информация, знания и решения, които ще останат във времето. 

 

По този повод на 25.10 се проведе съвместното събитие на ПРОДИЗ и HÄFELE LIGHT IS LIFE

 

Kronospan Design Center Sofia отново проявиха гостоприемство и ни помогнаха за пореден път да създадем едно интересно и полезно събитие. Благодарим! 

 

Claudia Schmidt от Nimbus Group изнесе презентация, която засегна важността на осветлението в интериора, връзката между мебелното и интериорното осветление, както и представи някои от продуктите на LOOX и NIMBUS. След презентацията се проведе интересна дискусия, която съвсем естествено се превърна в обмяна на идеи и решения. 

 

Благодарим на гостите ни от HÄFELE и Nimbus за информацията и представянето на продуктите на българския пазар! 

Благодарим и на всички присъстващи за отделеното време! 

 

Такъв тип събития за нас са доказателство, че философията ни за партньорство ни води в правилната посока! 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Новини

Новини

LIGHT IS LIFE!

LIGHT IS LIFE!

Радваме се, че успяхме да направим събитие, което да ни накара да се замислим, че… СВЕТЛИНАТА НАИСТИНА Е ЖИВОТ!  Хората прекарваме около 90% от време Радваме се, че успяхме да направим събитие, което да ни накара да се замислим, че… СВЕТЛИНАТА НАИСТИНА Е ЖИВОТ!  Хората прекарваме около 90% от време 2023-01-25T12:22:05+02:00 LIGHT IS LIFE!

<div class="gs-rtf"> <p><span style="font-size: 12pt;">Радваме се, че успяхме да направим събитие, което да ни накара да се замислим,&nbsp;</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">че&hellip;</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">&nbsp;</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><strong>СВЕТЛИНАТА НАИСТИНА Е ЖИВОТ!&nbsp;</strong></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">&nbsp;</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Хората прекарваме около 90% от времето си в среда с изкуствена светлина. Тя влияе на зрението, емоциите, продуктивността и настроението ни. Безспорно, когато става въпрос за умни решения, нашите партньори от&nbsp;<strong>H&Auml;FELE&nbsp;</strong>са експерти. Това е и причината вече дълги години да работим с тях и да предлагаме на българския потребител не само продукт, а информация, знания и решения, които ще останат във времето.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">&nbsp;</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">По този повод на 25.10 се проведе съвместното събитие на&nbsp;<strong>ПРОДИЗ</strong>&nbsp;и&nbsp;<strong>H&Auml;FELE&nbsp;</strong>-&nbsp;<strong>LIGHT IS LIFE</strong>.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">&nbsp;</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><strong>Kronospan Design Center Sofia</strong>&nbsp;отново проявиха гостоприемство и ни помогнаха за пореден път да създадем едно интересно и полезно събитие. Благодарим!&nbsp;</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">&nbsp;</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><strong>Claudia Schmidt</strong>&nbsp;от&nbsp;<strong>Nimbus Group</strong>&nbsp;изнесе презентация, която засегна важността на осветлението в интериора, връзката между мебелното и интериорното осветление, както и представи някои от продуктите на&nbsp;<strong>LOOX</strong>&nbsp;и&nbsp;<strong>NIMBUS</strong>. След презентацията се проведе интересна дискусия, която съвсем естествено се превърна в обмяна на идеи и решения.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">&nbsp;</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Благодарим на гостите ни от&nbsp;<strong>H&Auml;FELE&nbsp;</strong>и&nbsp;<strong>Nimbus</strong>&nbsp;за информацията и представянето на продуктите на българския пазар!&nbsp;</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Благодарим и на всички присъстващи за отделеното време!&nbsp;</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">&nbsp;</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Такъв тип събития за нас са доказателство, че философията ни за партньорство ни води в правилната посока!&nbsp;</span></p> </div>

, ,
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки