Меню
Меню

Мисия

8 важни неща от работата ни, които можем да наречем наша мисия:


1. НИЕ ВИ ПРЕДАЛАГАМЕ НЕ ПРОСТО МАТЕРИАЛИ ЗА МЕБЕЛНАТА ПРОМИШЛЕНОСТ, А ВИ ДАВАМЕ РЕШЕНИЯ

Вие ни познавате като водеща българска фирма за доставка на материали за мебелната промишленост, която има дългогодишен опит. Ние ще Ви предложим идеи, висококачествени материали и отлично обслужване, ще разширим сферата на сътрудничество, която от обикновени доставки ще се превърне в трайно партньорство. Нашата цел е да предложим решения, които да повишат Вашата конкурентност.

 2. НИЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ ПРОФЕСИОНАЛНИ КОНСУЛТАЦИИ

Специалистите от ПРОДИЗ са компетентни във всички сфери на мебелния обков и останалите материали за мебелното производство – от функционалност и качество до дизайн и рационално производство. Те ще Ви предложат индивидуални съвети и ще Ви помогнат в правилния избор.

 3. НИЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ ИНДИВИДУАЛНО ОБСЛУЖВАНЕ

Независимо дали сте малък, или индустриален производител, търговец на мебели, архитект или дизайнер, или просто частен клиент, ПРОДИЗ ще Ви предложи подходящите за вас продукти и обслужване, което да отговаря на вашите нужди. По отношение на специфични технически изисквания или ценови клас ние ще се опитаме да намерим и алтернативни варианти, които да съответстват на Вашите желания.

 4. НИЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ ОГРОМНА ГАМА ОТ ПРОДУКТИ ЗА МЕБЕЛНАТА ПРОМИШЛЕНОСТ

ПРОДИЗ поддържа на склад над 7000 артикула, част от които са включени в „Големия ПРОКаталог”. Отличните ни контакти с нашите доставчици, които са главно водещи немски компании, ни дават възможност да предлагаме непрекъснато нови продукти и решения. Така ние сме в крак с всички съвременни тенденции в интериора и мебелите.

 5. НИЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ КОРЕКТНА ЦЕНА

Продуктите, които предлагаме, са с отлично качество и са произведени от водещи фирми производители от Германия и други европейски страни. Съотношението цена – качество е един от основните показатели в нашата ценова политика. Като основен доставчик на материали в България и поради големите търгувани количества ние сме постигнали специални цени за много от продуктите.

 6. НИЕ ПРЕЛАГАМЕ БЪРЗО И ТОЧНО ОБСЛУЖВАНЕ НА ВАШИТЕ ЗАЯВКИ

Повечето от стоките се доставят от нашия централен склад в София, магазините ни във Варна и Габрово или от нашите дистрибутори в страната. Търговците ни ще приемат вашата заявка и ще я обработят максимално бързо, след което стоката може да бъде получена в централния офис на ПРОДИЗ или ако желаете, ще бъде доставена до 24 часа в рамките на София или до 48 часа в страната.

 7. НИЕ ЩЕ ВИ ПОМОГНЕМ ДА СПЕСТИТЕ ВРЕМЕ И ПАРИ

С ПРОДИЗ Вие имате отлична възможност да получите бърз и професионален съвет, да изберете от една голяма гама продукти, да използвате нашето ноу-хау, да направите вашата поръчка бързо и лесно и да получите отлично обслужване.

 8. НИЕ СМЕ ГАРАНЦИЯ ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ НА ВАШИЯ УСПЕХ

С ПРОДИЗ сте сигурни, че използвате само висококачествени продукти, че получавате професионални съвети, отлично обслужване, разумни цени и експедитивни доставки. Ние се стремим към непрекъснато разширяване на предлаганата гама от продукти и още по-добро партньорство с нашите клиенти.

Ако се чудите защо можем да ви гарантираме всичко това, разгледайте нашите ПРОЕКТИ

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки