Меню
Меню

За Нас

Продиз ООД е създадена на 01.03.1991 г. и започва своята дейност като интериорно студио. В началото фирмата се занимава с проектиране и изпълнение на обзавеждане за хотели, банкови офиси, резиденции и жилищни интериори. През 1994 г. започва партньорството си с немската фирма HÄFELE, която една от водещите в света в областта на мебелния и архитектурен обков, партньорство, превърнало се в успешен модел на сътрудничество, което продължава и до сега.

 

Продиз ООД е официален представител за България на водещи световни фирми предлагащи материали и аксесоари за мебелното производство. Партньорите, с които работим вече дълги години и сме изградили взаимно доверие са:

 

HÄFELE – мебелен и архитектурен обков

KOLPA – плочи и мивки от минерален композит

ABET LAMINATI – HPL, компактен HPL

KESSEBÖHMER – кухненски механизми за мебели

ALU-STYLE – алуминиеви профили

HEINRICH KÖNIG – материали за корекция и реставрация

LAMELLO – разглобки и системи за мебелното производство

VERUM – обков за врати 

BLOMUS – интериорни аксесоари

ILCA – механизми за легла 

STAWET – механизми за легла

  

Защо да изберете ПРОДИЗ? 

През годините успяхме да създадем кръг от много доволни, които останаха наши редовни клиенти и знаят, че може да разчитат на нас. Ако все още не сте от тях, ще се радваме да ви съдействаме. От нас може да очаквате:

  • Да бъдем с вас до края на Вашия проект, а не само до закупуването на продуктите.
  • В работното си време отговаряме на въпросите на всеки клиент.
  • Винаги сме готови да ви посрещнем в нашите магазини в София, Габрово и Варна. 

Клиентът е най-важният човек за нас, независимо дали е малък или индустриален производител, търговец на мебели, архитект, дизайнер или частен клиент – персоналното обслужване при нас е гарантирано, тъй като всеки човек има строго индивидуални желания и нужди. 

Ние сме сплотен екип, който обича работата си и точно това ни кара да бъдем приятелски настроени към нашите клиенти. Съвместната работа е продължителен процес, който се крепи на добри отношения и доверие.

Ако все още не сме успели да ви впечатлим, ето още 8 причини да ни изберете ТУК. Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки